2009-10-13
09:29:32

Tappat extra-klon?

Appråpå Cindy så upptäckte jag i söndags när jag klippte hennes klor att hon har tappat ena framtassens extra-klo. Superskumt! Superskumt också att jag inte har märkt det?! Jag har tyckt att hon har slickat och bitit lite extra på den tassen men inte tänkt mer på det...

Har pratat med några "experter" och de säger att det är sånt som händer (men att det brukar blöda jättemycket när klon går av/tappas) och att ibland växer det ut en ny klo och ibland inte. Men att nu är det bara att hålla koll så att det inte blir inflammerat.

Mycket märkligt är det iaf och jag undrar verkligen hur och när det gick till.

Postat av: Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Rösta på din favorit Hem & Inredningsblogg

Näää vad märkligt! haha! Tänkte kika med er Louise om ni hade några planer till helgen och se om ni kanske ville ses någonstan för en promenix med vovvarna och så kanske vi äntligen får hälsa på lilla Adam!:)

2009-10-13 | 09:52:46
URL: http://alisagonzalez.se
Postat av: Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - Rösta på din favorit Hem & Inredningsblogg

Hehe okii!:) Så olika det kan vara!



Ja men det låter kanon!:) Gör så återkoppla när du vet så kan vi planera in en träff!:) Super skoj!



Ha det bra nu, kram kram!

2009-10-13 | 10:17:40
URL: http://alisagonzalez.se
Postat av: Therese [ Tescho ]

Nu finns det en lite guide om hur man lägger till en tillbaka till start-knapp :) Du kan även ladda ner designen igen då det numera är en standard. Direktlänk till guiden: http://tescho.se/fraga-tillbaka-till-start-knapp-design-7/



Tokigt med klon! Jag har hört att hunden brukar ha jätteont när den lossnar. Det brukar oftast ske "dramatiskt". Ta hand om lilla tjejen!

2009-10-13 | 11:25:05
URL: http://tescho.se
Postat av: Therese [ Tescho ]

Ang de två andra frågorna;



Ramen - Gå in i stilmallen och leta upp ".image". Där står det b la "border:2px solid #CC00FF;". Om du istället skriver i 0px (istället för 2px) försvinner den ramen. Vid färgkoden kan du ändra färg (#CC00FF).



Länkarna - Det enda jag kan tänka mig är "fel" är själva länken, att du kanske råkar skriva i fel format. Du ska ju kunna sätta in hur många länkar som helst. Hör med kundservice om du inte får till det :)

2009-10-13 | 11:29:21
URL: http://tescho.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: