2012-08-28
10:05:00

Gustavs 8:de månad

Ojojoj, vad du har utvecklats den senaste månaden Gustav! Du hittar fler och fler ljud för varje dag som går, det senaste är "dä" och du kör bil med munnen i princip hela tiden, mycket brummande blir det. "Dadadada" och "gagagaga" används fortfarande flitigt och ibland när du går helt in för att prata märker man tydligt att du försöker bilda nya ord och hitta nya ljud. Tjuter och skriker gör du också ofta, av glädje eller frustration.
 
Du blir mer och mer rörlig, du har börjat åla/dra dig på mage fram över golvet och det bästa du vet just nu är när vi håller dig i händerna och du får gå omkring. Du vill gärna gå så överallt och du ser så stolt ut när vi berömmer dig för att du är duktig. Går du inte så så jagar du och Adam gärna varandra runt i vardagsrummer, du i gåstolen och Adam på bilen och ni tjuter av skratt båda två!
 
Tyvärr har du inte kommit tillbaka till att sova ordentligt på nätterna än och det är svårt att veta ibland vad det beror på.Vi tror gärna att det är tänder på G men än så länge så har du bara fått två stycken. Tur att du är glad på dagarna istället så att du väger upp dina stökiga nätter.
 
8 månader gammal är du 74 cm lång, väger 10180 gram och har 48 cm i huvudomfång.