2012-11-26
19:02:08

Gustavs 11:e månad

Den senaste månaden har du lärt dig massor. Du har helt ersatt ålandet med att krypa och du har även börjat stå själv och gå. Stå själv kan du göra långa stunder och gå gör du kortare sträckor. Har du bråttom väljer du dock att krypa och då är du riktigt snabb! 
 
Du älskar fortfarande att leka med skåp, lådor och dörrar och att riva uppbyggda torn tycker du är jätteroligt. Ge och ta lekar är också en favorit nu och även att krypa genom saker och inte att förglömma, bilar. Du kör med den över golvet, snurrar på hjulen och tycker att de är välditt kul. Klä på sig är dock mindre kul och även att byta blöja.  
 
På din 11 månaders dag flyttade du ut ur vårt sovrum och in i ditt och Adams gemensamma. 
Pappa var hemma tre veckor med dig eftersom mamma var på praktik och det var jättebra för er relation, ni lärde känna varandra och fick rå om varandra ordentligt. 
Du är väldigt gosig och du tycker om att mys. Du har lätt för att skratta och le men du har även ett väldigt humör och du kan bli riktigt arg när du är trött, hungrig eller inte får som du vill.
Du kan leka självständigt men är även väldigt klängig och vill gärna bli buren på höften.
Du river gärna sönder tidningar. Du och Adam leker väldigt bra tillsammans, ni pysslar och röjer och jagar varandra runt i hela huset samtidigt som ni tokskrattar om vartannat. 
11 månader gammal väger du ?? Kg.
Du pratar väldigt mycket och kan säga pappa, mamma, Adam, titta, där och du har även så smått börjat säga lampa, tack och varsågod. Allt på ditt eget språk förstås. 

 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: