2012-06-24
20:51:33

Gustavs 6:e månad

Tiden går så fort, så fort. Nu Gustav skatt är du 6 månader och det betyder att det endast är 6 månader kvar till jul, haha, helt galet!

Du utvecklas i en rasande fart, nu sitter du helt stadigt och du har så smått börjat ta små steg när du står upp och håller oss i händerna. Du når hur långt som helst och du får lätt tag i större saker och genast åker de till munnen. Du har även upptäckt att jag kan gå iväg från dig och det gillar du inte. Går jag ifrån dig blir du ledsen och vill följa med. Du blir även lätt uttråkad och leka med samma leksak en längre stund går inte och inte heller att ligga ner och leka, nej sitta upp eller åka gåstolen är din melodi. Adam är fortfarande din allra främsta favorit"leksak", han behöver egentligen bara visa sig så börjar du skratta, ni har så kul tillsammans och det är underbart att se!
Gizmo och Cindy är också väldigt intressanta, du vill gärna klappa och känna på dem och du följer dem intresserat med blicken när de rör sig eller leker. Att känna på saker tycker du mycket om, du utforskar världen med dina små händer och med din gulliga mun.

6 månader gammal är du 71 cm lång, väger 9.030 gram och har 46 cm i huvudomfång.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: