2009-04-29
11:45:10

Bra skit!

Gratis hundbajspåsar!


Bild från botkyrka.se
2009-04-29
09:53:46

Båtliv

Igår köpte P's föräldrar båt. Aaaaningen mindre än den på bilden men det ska nog bli kul att dra ut med den i sommar och åka lite ring iaf!


Bild från google.se
2009-04-26
21:22:50

Toothless

Hela veckan har A varit supergnällig, dreglat sjöar och velat ha nånting i munnen för att bita/suga på hela tiden (hans händer, mina händer, nappen, bitringen, gosedjuren, snuttefilten, täcket, ja vad som helst egentligen) och jag har känt,  rent instinktivt, att det måste vara tänder på G...
Ingenting än dock. Men det ska bli spännande att se om jag har rätt eller fel?!

2009-04-25
22:23:12

Vagnlös...

Igår sålde jag Adams vagn. Jag har varit jättenöjd med vagnen och alla dess funktioner men den har inte känts 100 %ig utseendemässigt... Sen hade den en klassisk sittdel och det tar (tydligen) längre tid innan barnen sitter bra i en sån mot i en med ergonomisk sittdel.

Så idag var vi på Babyland och beställde en ny vagn. Enda kruxet är att det är typ 2 veckors leveranstid, haha! Men jag får gå med Adam i bärselen sålänge... 
Ingen som har en vagn som bara står och skräpar och har lust att låna ut den till mig?

2009-04-24
08:18:52

1 år med Cindy!

Idag firar vi att Cindy har bott hos oss i 1 år. Vår lilla solstråle, slickepott, galenpanna, sötnöt, myspropp och inte minst Adams bästa kompis!  Gosiga underbaring!

2009-04-23
21:29:53

10 år sen

Jag minns det som om det var igår men det känns som det var 100 år sen...


2009-04-21
20:57:39

Söta tjejer!

Idag har vi varit hos de här sötisarna. Linda och Nellie (och Petter)!

Vi hade så trevligt, gick en promenad och köpte med oss sallad från Nancy's och åt till lunch.
Nellie är så söt och jag är superimponerad över hennes kaluffs, haha!

2009-04-19
21:28:41

Dålig planering

När man har varit på affären tre gånger på en dag, för att först handla frukost, sen lunch och slutligen middag...
...då har man helt klart inte planerat på hela dagen.
2009-04-19
17:46:31

Ny header

2009-04-19
15:34:16

För få timmar...

Känner att jag inte riktigt har tid med bloggen längre... Lille A har blivit en "stor kille" och sover inte alls speciellt mycket på dagarna längre, tar bara små korta power-naps och en långsovare runt lunch så all tid som blev över när han tidigare sov finns inte längre. Jättemysigt att ha honom vaken mer såklart men med nackdelen att det inte hinns med lika mycket annat.

Så bloggen får komma i 2:a hand. Inte att jag kommer lägga ner den men det får bli inlägg när tiden och intresset finns.

Tänkte bara så att ni som är intresserade vet!



Kramar
2009-04-17
14:39:44

Mer firande

Idag fyller Adam 3 månader! Han tackar så mycket för det fina vykortet från mormor.



Just nu sitter "födelsedagsbarnet" i bilstolen och sover. Vi har varit i Brantbrink och gått skogspromenad och sen åkte vi förbi och köpte ceasarsallad till lunch till mig. Gottigott!
Nu får det bli lite chill tills han vaknar och sen ska han få bada fredagsbad och sen är det helg. Mys!
2009-04-16
09:40:14

Gizmo 3 år!

Idag fyller min lille skatt, världens finaste och bästaste Giz, 3 år!  
Grattis vår underbaring!



Födelsedagen ska firas med blodpudding och extra mycket lek och bus.

Den här videon gjorde jag till hans 2-års dag.



Igår kom vår nya dataskärm så nu kan man äntligen sätta på datorn igen. Lyx! Igår var min Siz här också och vi hade så mysigt, gick på promenad och busade med hundarna och åkte till Huddinge och åt lunch och handlade lite smått och gott till Adam.
2009-04-14
16:59:32

Vaccinering

Idag har jag och Adam först varit på babymassage och sen blev han vägd och mätt och fick sin 3 månaders-vaccinering... Stackars plutten vad ledsen han blev. Han grät riktiga krokodiltårar... Mammas lilla hjärta...
Men skönt att ha det gjort. Nu dröjer det 2 månader tills nästa gång.

2009-04-13
23:03:06

Påsk

Så var påsken över för denna gången. Har varit mysigt med långhelg.
I lördags var vi hos P's familj och hade jättetrevligt. Vi satt ute i solen nån timme och jag blev faktiskt liiite brun! *jiihoo* I söndags var vi hos mamma och Siz och mormor var där också.Jättetrevligt! Mormor tyckte att A var så söt.



Idag var vi först hos Linda, Petter och Nellie och fikade och vi fick äntligen tillbaka kameran. Sen gick jag och småttingarna en långpromenad med Jossan och P roade sig på eget håll.
Det var så kul att träffa Jossan igen! Ett tag umgicks vi jämt, och det är till stor del hennes förtjänst att jag och P är ett par, men sen tappade vi kontakten. Nu har vi dock hittat tillbaka till varandra igen och det är superkul! Hon är dessutom dietist så nu har jag fått proffsråd i hur jag ska äta för att lyckas gå ner i vikt, eller framförallt lyckas med att hålla det jobbiga sockerberoendet i shack. Kan behövas!
2009-04-10
21:53:59

Evighetspromenad

Idag på långfredagen gick vi en långpromenad. Eller en evighetspromenad snarare, haha. Vi knatade till Flempan och vidare till Flottsbro, sen genom skogen till Stendalsbadet och hem. 3,5 timme tog det! Attans vad skönt det var att komma hem och ta av sig skorna. Men härligt var det och det är väl lika bra att bränna lite innan all påskmat ska intas...

Imorgon bär det av till Järna-gänget för påskfirande och på söndag till mamma och Siz. Trevligt, trevligt!


Bild från google.se
2009-04-09
22:35:50

Soool?!

Idag på skärtorsdagen hade jag mitt stor-hjärta hemma.  Nu blir det nästan en hel vecka som han är ledig. Mys!
Idag har vi gått långpromenad hela familjen och vart på IKEA. Hade Adam framåt i bärselen för första gången och det var poppis!

Imorgon och (förhoppingsvis) resten av påsken ska det vara supersoligt och varmt och skönt. Hoppas, hoppas att det stämmer för jag vill sitta ute och njuta och gärna få lite färg. Kan behövas, så likblek som jag är nu...

2009-04-08
21:46:48

Lärlarven

Dataskärmen är fortfarande knäpp och jag har fortfarande ingen kamera men nu har P bemödat sig med projektet att sätta på datorn så då passar jag på att skriva ett inlägg innan det är dags att natta A.

Det är helt galet var fort A lär sig saker! I måndags greppade han för första gången en leksak med händerna och sen dess tycker han att det är jättekul att ta leksaker (om än med viss hjälp) och försöka stoppa dem i munnen.
I morse lekte vi lite med "lärlarven" och jag visade honom hur han skulle trycka på knapparna, för att få olika ljus och musik, och nu ligger han helt själv och leker med den i sängen. Jag blir helt imponerad!
2009-04-05
22:52:13

Påsklov

Eftersom jag glömde kameran hos Linda & co när vi var där, och lilla Nellie nu har åkt på RS-viruset (stackarn!) så att vi inte kan ses, så blir det lite bildlöst på ett tag... Och eftersom det är nåt knas med dataskärmen som gör att det tar 100 år att sätta på datorn så kanske det blir lite klent med uppdateringar också...
Kanske får det bli ett påsklov från datorn helt enkelt!? Antagligen välbehövligt, haha!

2009-04-05
12:10:10

Långhelg

Vilken underbar helg det har varit! Sol och varmt, förutom idag då...
I fredags åkte vi ut till Lida och hade det jättemysigt; solade, busade med hundarna och fikade.
Igår gick långpromenad och matade ankorna, köpte massa leksaker till Adam på klädbytardagen som var och så var Therese och Kristoffer här och fikade.
Just nu sitter jag i soffan och leker med Adam (mobilbloggar) och snart ska vi iväg på en liten utflykt till Nykvarn.
2009-04-03
10:09:48

Ett ledigt hjärta!

Idag är det fredag och mitt stora hjärta har tagit ledigt från jobbet. Supermysigt! Vi ska nog bara vara hela dagen, passa på att vara ute med småttingarna i det underbara vårvädret och mysa hela familjen.

Ha en underbar helg mina vänner!


2009-04-02
22:32:55

Stallet

I tisdags skulle jag och Adam egentligen träffat Cecilia och Max men de var sjuka så vi fick ställa in... Då följde vi med min Siz till stallet istället och hade det så mysigt bland alla hästarna.

Adam tittade storögt på alla hästarna och vi fotade honom tillsammans med Wiwi, min Siz häst, och han var lika liten som hennes huvud var stort, haha!
Vi hittade dock en liten ponny som var mer i hans storlek, en jättesöt liten en.



Även hundarna trivdes toppenbra i stallet, de sprang runt och åt hästbajs och blev kliade och gosade med av alla. ´

Idag, torsdag, har jag och småttingarna varit hos Petra. Vi tog en tur till Täby C där jag köpte en jättefin vårjacka och mössor och vantar till Adam. Så härligt att det är vår (om den nu håller i sig) så lillfisen slipper ha overallen utan klarar sig med en jacka i åkpåsen.
2009-04-01
21:41:00

Babymassage

Idag var jag och Adam först hos Linda, Petter och Nellie och hälsade på. Lilltjejen var jättepluttig och jättesöt och hade jättemycket hår. Hon var så snäll och sov hela tiden också, vaknade bara till och ville ha mat en gång.
Fotade Adam och den sovande sessan men jag glömde kameran hos dem så alla bilder är där...
Petter lagade jättegod lunch till oss och så fikade vi och pratade av oss. Jättetrevligt!

Sen åkte vi direkt till BVC och babymassagen med vår föräldragrupp. Jättekul att träffa tjejerna och alla bebisar igen och massagen var jättemysig. Adam låg och njöt och mös för fullt. Idag lärde vi oss att massera ben och att göra kolik-massag. Mys-pys!

2009-04-01
09:35:42

Månadsklöver!

Jag är helt galet glad idag! För gissa vem som skrapade fram tre siffror med klöver runt på trisslotten igår?! JAG!!!



Kan knappt tro att det har hänt! Vi fick fira med Trocadero igår men nu när Bolaget är öppet ska jag köpa en magnumflaska av den dyraste champagnen.
*Wiii* Vad spännande det ska bli att vara med i tv också!

Ha en underbar dag för det ska jag ha!!




April, april, era dumma sillar! Haha, varför så få som tror att jag faktiskt skulle vinna månadsklöver?
Men tänk om det hade varit sant?! Det hade varit grejer det!