2010-05-13
11:28:34

Härligt att se på statistiken att ni inte ger upp hoppet om mig trots att jag knappt bloggar längre!

Jag sitter på jobbet och tänkte knåpa ihop några rader medan det är lugnt.
Jag trivs SÅ bra på mitt jobb. Jag vill jobba här för evigt, haha! Enda nackdelen är bara just det, att det inte är för evigt. Efter sommaren måste jag försöka hitta ett fast jobb på en annan barnavdelning här på sjukhuset för jobba extra för evigt känns inte helt optimalt.... Men den dagen den sorgen.

Måndag-onsdag den här veckan var jag mammaledig. Jag och Adam var på Torekällberget i måndags, med Karin&Valdemar och Linda&Nellie och hade så kul. Det var lite (väldigt) kyligt men mysigt ändå. Annars har vi gjort det vanliga; städat, handlat, plockat och varit i parken och lekt med Jessica&Sofie och hade allmänt skönt och njutit av sommarvädret. Lovely!
Jag slås (fortfarande) nästan varje dag av att A har blivit så stor. Så liten men ändå så stor. Nu när vi har varit hemma har han lärt sig klättra upp själv i matstolen och in i bilen klättrar han också själv. Han kan klättra upp i klätterställningarna ute, han har verkligen fått kläm på det här med klättring. Både kul och farligt, haha! Häromdagen fick han en vindruvsklase till mellis och när han ätit upp alla vindruvorna och jag såg att kvisten var borta trodde jag att han hade ätit upp den också men inte då, han hade slängt den i slasken som han sett att jag brukar göra. Va?! Han har blivit så förståndig, vet att han inte kan äta och stoppa ALLT i munnen. 
Han har även lärt sig göra rörelserna till 'Imse Vimse Spindel', världens gullugaste när han pillar med fingrarna och klappar händerna åt sig själv när han har "sjungit" klart.
Han kopplar ihop saker så bra också, om jag t.ex. säger att vi ska gå ut så springer han och hämtar sina skor, mina skor och dessutom hundarnas koppel och så springer han efter hundarna för att ta på de kopplena. Det går ju dock inte än, haha. Ta på mössan själv går inte heller även om han gärna försöker.  Min stora, lilla skatt.

I måndags "flyttade" Siz till Danmark för att jobba på galoppstall. Spännande! Och dessutom har jag övertagit hennes iPhone under tiden. Ännu mer spännande!