2011-04-21
18:27:22

Skumpa på Kylning

Skumpan ligger på kylning och bara väntar på att jag ska sluta jobba, idag ska vi fira!
Huset är besiktigat och klart, lägenheten är såld, vi är alla friska och har hälsan och nu ska vi vara lediga i fyra dagar, helskönt!

2011-04-16
18:58:56

1:a cykelturen

Premiärtur ute med fina cykeln som Adam fick av min mormor i julklapp. Poppis!

2011-04-14
10:22:24

The Spring is My Love...

...and Duplo is his!


2011-04-14
09:52:54

Sluta med Napp

Prinsen har börjat sluta med napp.
Två kvällar har han lagt sig utan napp och sovit hela nätter utan napp nu. Det går jättemycket bättre än jag hade sett framför mig, han säger att han vill ha nappen när han ska lägga sig i sängen men då pratar vi om att han ju är stor kille nu och inte behöver den längre och att vi ska ju ge nappparna till marsvinen på Rådsparken, för de behöver napparna mer än honom. Och så är det helt fine.
Han har dessutom sovit bättre och längre de här två nätterna än han har gjort på flera månader och jag hoppas det är de borttagna napparnas effekt. So far so good!


Den här bilden får jag fortfarande mycket kommentarer om, haha! www.klantigmorsa.com

2011-04-11
21:15:19

Hej igen!

Det var la längesen!
En sisådär knappa 6 månader närmare bestämt.

Sen sist har jag (för ett halvår) bytt jobb. Jobbar nu på Barnakutkliniken i Huddinge och trivs jättebra, jag har lärt mig massor. Har varit här sen november, under högsäsongen, men går i maj tillbaka till min "gamla" barnavdelning.

Adam har fyllt 2 år och det firades i dagarna tre. Prinsen, han bara växer och växer och min (vår) kärlek till honom likaså. Man kan komma hem efter en skitdag när allt känns botten och så får man världens smile och kramar och pussar och så vet man att ingenting annat betyder något än att vi tre (fem) har varandra.
Han pratar mer och mer för varje dag. I samband med hans 2-årsdag började han prata i två-ords-meningar (hans allra första var "Ee Odis" (ja, det betyder "Mer Godis", haha)) och nu pratar han ibland även i tre. Många gånger är det dock svårt att förstå vad han menar och många ord låter likadant men han upprepar och upprepar tills man äntligen fattar vad han menar.
Han är världens bästa unge på alla vis, han vaknar glad i (oftast) rimlig tid, han äter bra, han har många och bra kompisar, han är jättebra på att leka, han tycker om att hjälpa till, han är lagom trotsig (gulp, det här kommer jag få äta upp att jag skriver...), han är snäll och gullig, han somnar själv efter saga och han låter sig kramas och pussas på nästan så mycket som jag vill. Världens bästa!


Cindy har brutit en klo och fått operera bort den. Nu mår hon dock prima igen och både hon och Gizmo är lyckliga över att snön är borta och de kan bralla runt på gräsmattorna igen.

Jag och Petter har äntligen (efter ett halvårs effektivt letande och budande) köpt hus! Eller ja, skrivit kontrakt och betalt handpenning iaf. Det är en fristående villa i centrala Järna på 160 kvm och 560 kvm tomt. Det känns så bra och så rätt! Flytten blir i juni och sen blir det slitsam renovering och mysiga grillkvällar resten av sommaren (året...). Vem vill hjälpa till?
Vår nuvarande lägenhet är det visning på i helgen och förhoppningsvis blir den såld snabbt och smidigt. Lägenheten.