2010-09-22
19:28:07

Jag har ändrat åsikt om Adams dagis!

Jag är benägen att stryka det jag skrev tidigare om att vi inte är nöjda med dagis. Adam trivs SÅ BRA!
Han blir så glad när jag säger att vi ska gå dit och han skuttar in direkt för att leka. Och gissa om det värmer i mammahjärtat när vi kommer på morgonen och de andra barnen skriker "Adam kommer!" och klappar honom på kinden (de flesta är äldre, haha) och vill att han ska komma med och leka eller när man kommer och hämtar på eftermiddagen och man ser honom stå och kramas med en kompis eller leka tillsammans med någon annan. Eller när fröknarna öser beröm över vår fina PRINS och berättar att han är så bra på att leka, både själv och med kompisarna och att han är så omtyckt av alla.

Dagis is the shit!

2010-09-15
21:57:34

Akta Graco Logico S

Någon som vill köpa? Bästa och finaste babyskyddet och i perfekt skick.


OBS! Baby-Adam ingår ej!

2010-09-14
07:52:55

PUSS

Nu har Adam gått på dagis i nästan precis en månad och det går så bra! Han älskar att vara där, han leker med alla kompisar (mest gillar han att leka med barnen som är lite äldre än honom) och röjer och har det så kul!
Nu har han t.o.m slutat gråta när vi lämnar honom på morgonen och han är inte lika zombieaktig när vi kommer hem efter en lång dag. Stora dagis-killen.

Man märker hur fort de lär sig nya saker på dagis också, direkt när han började då var det tvätta händerna själv efter maten som gällde så vi fick köpa en hög pall så han nådde upp till handfatet. Sen har han blivit jätteduktig på att hjälpa till att plocka undan leksaker efter lek också, han gör det nästan frivilligt!
Han pratar dock dåligt fortfarande men förra veckans ord var JA och MAMMA och det utnyttjades flitigt. Spännande att se vilket ord som kommer den här veckan.

Det sötaste han har börjat med också är att han numera ger riktiga pussar. Förr var det puss med öppen mun men nu pussar han med plutmun som man "ska".


Provar höstoutfitten. Han hade så bra koll på att ska man ut, då ska handväskan med, haha!


...och vinteroutfitten. (Ska dock bytas till en större storlek).
I handen har han 'I Drömmarnas Trädgård' som är all time favoriten i film-väg.