2012-05-27
22:47:32

Gustavs 4:de månad

Gustav, du ligger här bredvid mig och jollrar och leker i babygymmet. Där trivs du fortfarande bra även om du mycket hellre vill sitta upp eller stå. Du är så stadig i benen och står och ställer dig upp helt själv, du behöver bara lite hjälp med balansen.

Förutom Adam är Cindy din stora favorit, hon är så snäll och kommer till dig när du ligger på golvet och låter dig känna på och ta i henne hur mycket du vill och det gör du gärna. Du har även börjat gripa efter och i saker och föra dem till munnen. Allt vill du smaka på och vissa leksaker (t.ex. en elefant du fick i påskpresent av kusin Lea) smakar extra gott.

Nästan alltid sitter du med i babystolen när vi äter och det tycker du är så spännande. Andra barn är du också fachinerad av och framförallt bebisar i din storlek eller större. Idag var vi och lekte hos Maria, Lydia och Agnes och Agnes som är 9 månader tyckte du var väldigt intressant.

Du har vänt dig några gånger från mage till rygg och från rygg vänder du dig till sidan och när vi byter blöja lyfter du alltid upp rumpan i vädret för att "hjälpa till".
4 månader gammal väger du 7.980 gram, är 66,5 cm lång och har 44,5 cm i huvudomfång.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: