2009-06-29
22:22:41

Till slut flyttade en GPS hem till oss.

Bättre sent än aldrig, haha!

2009-06-29
15:24:47

GRATTIS ÄLSKLING!

Idag fyller Baby 27 år! GRATTIS min underbara och sexiga man!

2009-06-29
15:16:05

3 år med Gizmo!

Igår var det 3 år sen jag och P åkte ner till Tidaholm för att hämta hem den lilla hunden med det stora hjärtat som vi hade förälskat oss i. Världens sötaste och busigaste lilla vovve!

P vågade inte berätta för sin familj att vi skulle köpa hund eftersom de inte alls gillade djur och han var säker på att de skulle säga upp kontakten med oss när han berättade. Så vilken chock de fick när han på sin födelsedag berättade att han hade fått en hund av mig! 

Men som tur var blev det inte alls så, utan helt tvärt om. Gizmo blev allas lille charmtroll och kelgris.
Blir ledsen ibland när jag tänker på hur han hade det då, allas uppmärksamhet och alltid ett knä att sitta i, sen blev det Cindy han fick dela med men det gjorde ingenting, hon är ju hans bästa kompis!
Men nu när Adam är här är det stor skillnad, för båda hundarna. Nu är det bara Adam som gäller och ingen har tid för annat. Jättetråkigt...

Så därför brukar jag (vi) försöka kela och leka extra med dem när vi är borta så de iaf får lite uppmärksamhet från matte och husse.
 
Mattes stolthet!

2009-06-25
22:33:44

Pappa kom hem!

Petter har åkt på den årliga golfsemestern till Fjällbacka med grabbgänget och vi försöker ha fullt upp den här veckan för att inte behöva sakna honom för mycket men nu får det ta och bli lördag så han kommer hem någongång.

Vi läntar efter dig!


Bilden är snodd från Tildes blogg...
2009-06-25
22:33:18

Cindy 2 år!

Idag fyller min prinsessa 2 år! GRATTIS Cindy!



Dagen har "firats" (förrutom utflykten till Haga då) med kloklippning. Jättekul födelsedagspresent men finns det inga andra tider hos kloklippar-tjejen så får det bli så. Hon fick iaf lite kyckling som födelsedagsmiddag och plåster på såren och det såg ut att smaka supergott.
2009-06-25
22:26:30

Hagaparken med Kim, Tilde & Wiggo

Idag har vi varit på utflykt till Hagaparken med underbaringarna Kim, Tilde och Wiggo. Det var hur mysigt som helst! Jag fattar inte att vi inte har tagit oss dit tidigare men det lär det bli ändring på nu!

Först satte vi oss och åt lunch och småttingarna fick leka på filten, Tilde hade blivit så stor tjej sen vi sågs sist och hon blir bara sötare och sötare! Sen när bebisarna hade fått mat och somnat i BRIO-vagnarna gick vi en promenad och sen satte vi oss i solen och åt muffins och hade det så skönt.

För övrigt så åkte kronprinsessan och blivande prinsen förbi oss där vi satt och åt! Är vi nästan säkra på iaf, hihi!

Bilderna är snodda rakt av från Tildes blogg.

Våra små skatter!


Tilde laddar upp med vitaminer!


Lika bra smak, hihi!
2009-06-25
22:11:01

Midsommar

Midsommar firade vi med Micke & Petra och Sara & Emil ute på Ingarö, precis som förra året. Ända skillnaden från då är att det nu var tre små bebisar med, två utanför och en i magen. Underbart! Det går inte med ord att beskriva hur glad jag är (och Petter ännu mer) att Micke & Petra också väntar smått! Hoppas verkligen att Adam och deras lill-kille kommer bli BFFs.  Hihi, rättare sagt så lär de inte ha något val!


KÄRLEK!


Adam och gudfar Micke. (A i en underbar tröja från gudmor.)


Såhär bra foton kan det bli med självutlösaren på kameran, hihi.
2009-06-25
22:04:18

Sysslingar!

Den 17 juni, på Adams 5 månaders dag föddes Ella och Matilda, Adams tvilling-sysslingar! Två små supersöta tjejer på 48 cm och 1810 gram respektive 47 cm och 2565 gram. Vi längtar efter att träffa dem IRL men tills dess är det tur att det finns mms.

STORT GRATTIS Sofia och Tobias till era flickor!
2009-06-25
21:58:19

Busunge!

A har blivit en riktig busunge! Allt ska han dra och slita i och allt som går att nå ska han ha och det som inte går att nå ska han också ha, haha!
När vi äter frukost (jag brukar ha honom i knäet och så får han sin gröt och jag min fil) så försöker han alltid dra ner alla tallrikar och glas från bordet, det är helt otroligt hur långt hans korta små armar räcker!
Cindy älskar han att dra och slita i också och hon är så jäkla snäll att hon låter honom hålla på hur som helst. Stackarn, det måste göra jätteont!
Men glad är och blir han i alla fall och man kan inte göra annat än att skratta åt hans små hyss.

2009-06-25
21:53:16

Mammagrupp

Samma dag som Adam fick sin 5-månaders vaccinering hade vi också sista mammagruppen (med Maggan) innan sommaren och vi tänkte att det skulle vara kul att ha "före och efter"-bilder, innan och efter sommaren, på alla bebbar. Tyvärr var Linus på semeser så han är inte med men resten av småpluttarna ligger här; Adam, Tuva, Leon, Lydia, Sofie, Caspian och Albin.
Mitt hjärta är den ende som är född i januari och är alltså äldst (men inte störst, hihi), resten är födda i februari.



Nu träffas vi ju visserligen nästan varje vecka utanför BVC så man ser ju hur alla växer men det ska ändå bli skoj att ha det på foto och kunna jämföra sen i augusti när mammagruppen startar upp igen.
2009-06-25
21:46:42

Vi lever och har hälsan!

Ja, då tänkte jag försöka mig på en uppdatering... Har laddat över bilder från kameran och förminskat dem så here wo go!

2009-06-17
21:59:14

Dålig uppdatering...

Jag har varit kass på att uppdatera på senaste, jag vet! Ändå har jag nästan samma antal unika besökare per dag och det borde ju betyda att ni inte har gett upp hoppet om mig än, haha...

Men har varken tid eller lust för bloggen för tillfället, eller egentligen har jag inte lust och ork att fixa till bilder och att blogga utan bilder känns väääldigt tråkigt.

Men ha tålamod! Till syvende og sidst kommer nog blogglusten tillbaka.



So long!
2009-06-10
10:57:59

Nästa vaccinering

Igår var det sista mammagruppen innan sommaren och efter det fick Adam sin 5-månaders vaccinering. Det gick bra, han var inte lika otröstlig som förra gången men precis som förra gången fick han istället feber. Just nu är han pigg (efter Alvedon) men han sov hela natten utan uppbrott (21-6.30) och sen efter amning fortsatte han sova till 10 så han är väldigt låg. Min lille plutt-snutt.
Idag får det bli mys för hela slanten så får vi hoppas att han har kryat på sig tills imorgon.


2009-06-06
23:13:51

Siz STUDENT!

Igår tog Lil'Siz studenten! Hipp hipp HURRA för dig!!





Det var en jättemysig dag (trots regnet), mamma hade lagat jättegod mat och det var lagom många släktingar och vänner som kom för att fira henne. Jättekul att träffa hennes kompisar, som var jättegulliga, och min ena gudmor berättade att Leila (tv-kocken) hade köpt deras hus.

Jag blev dock lite nostalgisk, det har inte kännts som att det är så väldans länge sen det var jag men det är fasiken 6 år sen... Sen när jag träffade en gammal kompis som jag inte har träffat sen studenten insåg jag verkligen hur länge sen det var. Jag börjar bli gammal! Tragiskt men sant, haha.
2009-06-06
23:13:45

Adam & Nellie

Adam har försökt flirta in sig hos Nellie ända sen de träffades första gången när hon var alldeles ny men det är först nu han får respons, hihi.
När vi var hos henne och mamma Linda i onsdags fick de ligga tillsammans i babygymmet och prata och mysa. Snuttisarna!
De matchade varandra himla snygga också.



Adam har det så lyxigt han, omgärdad av tjejer. Den 18:de får han två till att passa upp på också för då är det planerat att hans sysslingar ska komma till världen. Så spännande!
2009-06-02
13:25:33

Människans bästa vän!

Cindy måste vara världens snällaste och bästaste barn-hund. Hon låter Adam dra och slita i henne hur han vill och så fort jag sätter Adam någonstans så kommer hon och hälsar och pussar på honom. Hon älskar verkligen honom och han henne! Han skiner upp så fort han ser henne på morgonen och blir jätteglad när hon kommer till honom.


De bästaste vänner!

2009-06-02
13:20:39

Rutiner

Idag har jag roat mig med att knåpa ihop lite dagsrutiner för Adam. Dagarna blir mycket bättre tycker jag när man vet när man ska göra vad och vad jag har märkt så gäller det även för lille A.

Så nu kommer våra dagar se ut såhär
7-8: Gå upp
8-9: Grötfrukost
10.30-11.30: Amning
11-12: Sova
14-15: Vakna
14.15-15.15: Amning+frukt
17.30: Amning(+grönsak)
(Eventuellt en eftermiddagsnap)
20.30: Amning
21: Sova
4-6: Amning

Sen funkar det ju självklart inte alla dagar, framförallt inte måndagar när det är Öppna Förskolan mellan 13-15.30 men då får vi ändra om lite just de dagarna.

2009-06-02
13:20:29

Sommarvärme

Vilken sommarvärme det var i slutet av förra veckan och igår! Helt galet varmt!

Söndagen spenderade vi på sjön (på en ö) med P's familj. Det var jättehärligt! Man vart sjukt sugen på att bada men havet var liiite väl kallt än så länge, haha. Men lite bränna blev det iaf. Välbehövligt!
Giz och Cin älskade att ha en hel ö för sig själva, de brallade runt, plurrade i, jagade fåglar och snodde tårta. Så söta!  Såna dagar lär det bli fler av i sommar.


Stekar-bebin laddar inför en dag på sjön.

I går trottsade vi värmen och var (äntligen) på Öppna Förskolan för första gången. Vi tog med oss Jessica & Sofie och Maria & Lydia från mammagruppen och det var jättekul där. Tror vi var ungefär 10-15 mammor och bebisar och när vi var där var det bara öppet för 0-9 månaders så alla var ungefär lika små. Adam var helt fascinerad av alla andra bebisar och tittade och log och pratade med alla. Framfrörallt var det kul att se hur han var med de som var 7-8 månader, som kröp omkring och satt själva. Han verkade helt imponerad över vad de kunde. Hihi, gullefjunet!
Det var verkligen toppen där så det blir nog till att gå dit varje måndag nu.