2010-01-31
18:52:57

Bebiskläder säljes!

Nu har jag lagt upp en hel massa klädpaket, märkeskläder och skor på Tradera. Gå in och skynda fynda och gör riktiga klipp HÄR!

Smakprov...
2010-01-30
20:35:27

1 år!

Ja, vad har hänst sen sist? Först och främst har prinsen fyllt 1 år. 1 ÅR! I 1 helt år har han varit vårt allt, vår lycka, vår ögonsten, vår glädje, vår inspirationskälla, vårt liv. Världens underbaraste unge, tänk att jag och Petter har fått världens finaste son!
Vi firade honom i dagarna två, först med släktkalas och sen barnkalas. Det var fullt ös och så roligt. Adam fick så fina presenter som han glatt tog emot i dörren och han kramades och flirtade hej vilt och bjöd på tårta och kakor. Jättelyckade kalas!

Annars har vi gjort det vanligt, hängt med kompisar, tagit andra dosen svin-vaccin, åkt pulka (i snön som vägrar försvinna!?), haft photoshoot med Wiwi (Siz häst) och lite så. Dagarna rullar på helt utan problem.
För min del så söker jag jobb. Känns lite både och, å ena sidan vill jag börja jobba och komma igång och så småningom komma vidade men å andra sidan njuter jag av livet som mammaledig och vill inte missa en enda stund. Men tiden går och på måndag ska jag skicka in ansökan om dagisplats till Adam eftersom det då är exakt 6 månader kvar tills han ska börja. Så till slut är det dags hur som.

För Adams del så är han verkligen en underbar liten kille, min bebis! Han är så hjälpsam (för tillfället?), han hjälper alltid till att plocka ur diskmaskinen och tvättmaskinen och hjälper till att städa bort alla leksaker på kvällen. Så duktig! Sen kommer det fler och fler "riktiga" ord ur munnen, mamma, pappa, titta och där har han kunnat säga ganska länga och nu säger han även hej då och några ord som jag inte riktigt har kunnat tyda än, haha. Han är så lugn och trygg i sig själv och även om han får sina små trots-utbrott ibland när han kastar sig på golvet för att han inte får som han vill, så är han oftast snäll och glad. Han älskar att busa och leka. Både själv, med oss och med sina kompisar. Gå har han gjort sen han var 10 månader och nu går han även baklänges, springer korta sträckor och kan gå ner från sängen och soffan själv. Han har blivit så stor så fort känns det som, tiden bara springer iväg... Jag önskar att man kunde trycka på paus-knappen en stund.

Nu ska jag fortsätta titta på Robinsson-finalen och sen sortera Adams urvuxna kläder och lägga upp de jag inte vill spara på Tradera/Blocket. Jag håller nämligen på att spara ihop till en systemkamera så alla bäcka små räknas. Sånt man roar sig med när man är solo för kvällen (eller ja, mitt lilla sällskap sover sen länge så jag räknar mig som solo, haha).


2010-01-30
15:05:22

Nytt utseende - VÅR!

2010-01-30
15:01:16

I'm back!

Inser att jag måste ha kvar bloggen för att kunna skriva lite antackningar om vad som händer och sker med Adam. Jag vill tro att jag kommer minnas allt men inser självklart att så inte är fallet. Så jag kommer skriva sporadisk, ibland mycket och ibland lite, mest för min egen skull för att jag ska få ur mig lite tankar och för att jag ska kunna minnas allt Adam gör och alla hans framsteg. Så, gott folk, jag är tillbaka. Ser på statistiken att ni inte helt har glömt mig heller. KUL! Eller för er som känner Jossan och/eller har sett 'Sommaren med Göran' KUK.
2010-01-09
22:41:55

Bloggpaus

Det har varit underbart skönt med jullov! Vi hade jättesköna, slappa mellandagar, en superrolig nyårsafton och idag kom vi hem från en vecka i Idre. Härligt!

Blogglusten har dock inte kommit tillbaka så jag fortsätter med paus. Kanske skriver lite då och då, den som lever får se. Men nu ligger fokus på det nya året med alla måsten och på Prins Adams 1-årsdag som närmar sig med stormsteg! Tänk vad galet fort ett år kan gå och vad galet mycket en liten människa kan utvecklas. Idag när vi kom hem blev han tokglad och sprang omkring och sa 'Titta' (favoritordet) och pekade på allt! Han var så glad att vara hemma, det var underbart att se.