2009-05-26
23:41:00

De 7 dödssynderna

En person tänker kasta en kula på dig och kulan innehåller en dödssynd. Han kommer kasta en av de sju dödssynderna på dig med han ger dig möjligheten att välja själv, vilken dödssynd han ska kasta.



Högmod - Du tror, nej - du VET, att du är bäst. Ingenting klår på dig. Du får ett storhetsvansinne och tror att du kan besegra alla. Vilket bland annat innebär att du STÄNDIGT sätter dig i faror, t.ex. försöker stoppa ett beväpnat bankrån med skjutglada rånare.

Girighet - Allt är ditt. Precis allt. Du snor allt du kommer åt. För det är ditt! T.o.m. nagelbiten på golvet är din. Och du gör allt för att få den. Precis allt.

Vällust - Du är sexuellt frustrerad. Hela tiden. Och du ligger med precis allt, kassör-Bengt på ICA, FylleMåns och geten Agda får akta sig. För du är kåt. Glöm att du är trogen din partner. Du knullar med allt. Könssjukdomar ÄR ett faktum.

Avund - Oavsett hur bra du än har det, så avundas du grannen som har en bil med årsmodell 1 år nyare. Och du slår gladeligen sönder hans bil, bara för att du ska kunna känna dig nöjd med dig själv.

Frosseri - TvShop går runt pga dig. Du beställer allt. Utan att ens tänka tanken om du behöver det eller har råd. Kronofogden knackar dagligen på din dörr och tar t.o.m. dina underkläder. Men du handlar vidare.

Vrede - Mjölken går ut idag. Och du blir tokförbannad och slår sönder kylskåpet. Du slår ner killen på trånga bussen som råkade kliva dig på foten när bussen plötsligt bromsade in. Du kokar av ilska och skjuter personen i kön som tog sista varukorgen, på ICA.

Lättja - Du orkar INGENTING. Du orkar inte jobba. Du bryr dig inte över att du får sparken. Du bryr dig inte om att anmäla a-kassa, eller soc. Hemmet möglar, men du orkar inte tänka. Maten är slut, du är hungrig, men orkar inte äta. Du svälter. Men orkar inte bry dig. Du dör. Men orkar inte bry dig.

Du MÅSTE få en av de sju dödssynderna.. Vilken väljer du?

Jag tror faktiskt jag väljer högmod, haha.
Postat av: Marianne

som jag är? isf vrede eller avund haha, eller högmod. eller vafan alla.:P

2009-05-27 | 15:50:20
Postat av: Bile

Vrede ffs!

2009-05-29 | 20:50:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: