2009-03-01
21:18:25

Släktkalas

Idag har vi varit på kalas för Sofia, Filip och Julia hos Sofia och Tobias i Stallarholmen. Jättetrevligt var det och jättegod mat. Galet mycket folk kändes det dock som, Petter har verkligen en stor släkt. Tur att de är snälla allihopa, haha! Adam flirtade med lilla Carolina som är 1,5 år. Han tyckte nog att hon var riktigt söt!
De bodde jättemysigt Sofia och Tobias. De har ett hus på Tobias pappas jättestora gård och det låg helt perfekt, utan andra grannar än gårdsgrannarna och med utsikt över och badplats i Mälaren. Vilken dröm (på sommaren)!
S och T väntar tvillingar till våren-försommaren, ska bli så mysigt när de bebisarna är här så Adam får sysslingar att växa upp med.

Just nu sitter jag och planerar maten för veckan. Har ingenting hemma så imorgon måste jag åka och storhandla... Dessutom är det BVC-besök och så ska vi till Öppna Förskolan för första gången. Haha, mycket på en dag. Får hålla tummarna för att lillen har en bra dag.
Postat av: Judit

hahah det är de jobbiga när man väntar med något, då händer allt på samma dag kånns det som tillslut :P men öppna förskolan är iallafall jätte mysigt!

2009-03-01 | 21:50:58
URL: http://elektron.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Du måste komma till våran öppna förskola..vi har 0-12 månaders bebisar på tisdagar 13-15.30.. jätte mysigt :)



Dax för lite Adam bilder nu han måste växt massa ;)



Kram

2009-03-01 | 22:17:22
URL: http://minaunderbara.blogg.se/
Postat av: Anna Kusin

Hej!

var roligt att äntligen få träffa Adam igår! Jag vågade mig dock inte så nära eftersom jag hostade så mycket. Var roligt att träffa hela släkten faktiskt är ju inte så ofta längre!

Kram

2009-03-02 | 11:55:12
Postat av: Sofia Kusin

Hej!

Måste säga att det var riktit skoj att träffa alla, även om man kände sig trött och utpumpad efteråt. Adam va ju såklart ursöt! Men hörde av Carina att vi gjort kyckling till 45 pers. hur mycket kan en släkt äta egentligen? Lycka till imorgon med allt. Kram till er alla och puss till Adam

p.s Tobbe hälsar att han också ser fram mot att tvillingarna kommer. ;)

2009-03-02 | 17:47:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: