2009-02-22
21:17:53

Helgen

Soldansen fungerade iaf för lördagen! Så igår gick vi en jättelång promenad, hela familjen, så skönt. Sen på kvällen fick P ett sms av Tobbe, en gammal kompis som vi inte har träffat på hur länge som helst. Det visade sig att han och tre till av våra gamla kompisar; Linda, Emma och Sara (som vi umgicks med jämt förut) var på fest hos vår granne så de kom förbi och hälsade på. Jättekul att träffa dem igen! Tobbe och Linda berättade dessutom att de också ska bli föräldrar, i september! Superkul att höra! Vi får se till att börja umgås med dem igen så att Adam (och vi) har många kompisar att umgås och växa upp med.

Idag har vi varit hos Järna-gänget på middag. P's mormor och morfar var uppe från Karlskrona och hälsade på och ville träffa A. De blev lika kära som alla andra blir som träffar honom. Såklart!
Medans snön hade lite uppehåll i fallandet och vi hade barnvakt passade jag och P på att vara ute med hundarna och busa och bygga snögubbe. Idag var det perfekt snögubbe-byggar-väder minsann!


Riktig proffsig va?!
Postat av: Alisa -[Amor Vincit Omnia]-

Snutt, du har en utmaning i min blogg:)

2009-02-23 | 12:25:50
URL: http://alisagonzalez.blogg.se/
Postat av: Des

haha va konstigt igår låg jag på stranden ( dock i jenas o linne) i 20 grader o sola, visa badade tror det va engelsmän... medans ni hade snöstorm... haha kontigt det där :p fin snögubbe!

2009-02-23 | 15:15:17
URL: http://desiii.blogg.se/
Postat av: Judit

jätte snygg ju! ;D

2009-02-23 | 17:02:22
URL: http://elektron.blogg.se/
Postat av: Linda

Det var jätte roligt att träffa er igen, och lilla Adam som är så sött! Vi får se till att ses snart igen! kramar

2009-02-24 | 18:03:32
URL: http://lindaedvinsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: