2010-06-29
20:11:49

Finlir

Adam har börjat lägga märke till alla detaljer. När han/vi läser böcker t.ex. (som har fortfarande älskar att göra så det blir ganska ofta) pekar han på små detaljer på bilderna som han vill att vi ska prata om som t.ex. figurerna på en kudde eller fåglar som sitter på en telefonledning. Och om vi är ute och går ser han saker som jag knappt lägger märke till, som t.ex. en fågel i ett träd eller en insekt på ett blad.
Han är så stor och duktig och alla blir så imponerade över att han nickar och skakar på huvudet när man frågar honom om saker. En så praktisk egenskap! Nackdelen med att han är så med och förstår så mycker är ju dock att man ännu mer måste tänka på vad man säger och gör, haha.

Passar på att gratta er, Maya och James till er dotter! Jag kan tänka mig hur söt hon är och hoppas vi får snosa lite på henne senare i sommar. GRATTIS till ett litet mirakel!


Det känns så löjligt och "oäkta" att alltid skriva hur mycket jag älskar honom men han är verkligen allt jag någonsin velat ha och drömt om och så mycket mer! Mitt hjärta!

2010-06-04
11:33:08

Viva la vida

Efter dusch med peeling och olja, rakning här och där, BUS på de blek-feta benen, pedikyr inklusive världens sötaste charms på naglarna, manikyr och mini-AB är man verkligen en ny människa! Love it och needed it! (En hårklippning skulle dock göra pricken över i:et...)

Om ett tag ska jag iväg och jobba på mitt bästaste jobb. Jag har alltid tyckt att det är så tråkigt att jobba och alltid längtat efter helgen men nu börjar jag förstå folk som gifter sig med jobbet. Vilken skillnad det är att ha ett tråkigt jobb mot att ha ett jobb man verkligen tycker om. Och jag tokgillar verkligen mitt jobb! Att jobba med svårt sjuka barn gör verkligen att man vill göra sitt bästa och ett bra jobb. Man vill inget hellre än att de ska ha det bra och må så bra som det går. Dessutom har jag blivit (ännu) mer medveten om hur skört livet är och varje dag tackar jag Gud för att vi får ha Adam hos oss och för att han får vara frisk och glad.

I förmiddags, innan resten av familjen drog till Järna för sjösättning av båten,  var vi i lekparken och lekte och helt plötsligt kommer ett helt dagis och invaderar. A tyckte det var så kul! Han lekte i sandlådan med barnen och skrattade och åkte på cykel-karusellen med dem och tyckte det var hur kul som helst. Han kommer nog trivas på dagis!
 


Förra året... Mys!

2010-06-02
21:02:43

The geatest LOVE of all!

Nu sitter jag vid ruff-datorn så nu ska jag för en gångs skull ladda upp några bilder. Wiiii, haha! Men först text...

Idag fick vi hem ett placeringsbeslut om dagisplats till Prinsen. Jag hade valt Römossen i 1:a hand men magkänslan sa mig att det inte var helt rätt och dagiset som vi hade i 2:a hand ville jag absolut inte ha när det kom till kritan så gissa om jag blev jätteglad när vi fick vårt 3:dje val som nu sent omsider är vårt 1:a! Ibland får man ha lite tur! Så på Grindstugan börjar Adam den 17 augusti. Sen hade vi bara fått en deltidsplats vilket är helt fel men jag ringde till rektorn och det ska inte vara något problem att få heltid istället. Skönt!

Adam har för övrigt börjat med det sötaste (och mest praktiska), han svarar med huvudskakningar och nickningar när man frågar honom om något. Eftersom han mest pratar sitt eget språk som ingen annan förstår så är det toppen att man kan få svar på om han är hungrig eller trött eller vill gunga eller vad det nu är man frågar om på det sättet istället.
Den senaste veckan har han också fått tre nya tänder (kindtänder) och två till är på god väg. Och dreglandet fortsätter, haha.
Han är så gosig och mysig också, han vill gärna pussas och kramas.  Han tycker om alla och alla tycker om honom, min fina Prins.

Det är ingen tvekan om vems hundar Giz och Cin är, Adam ska alltid hålla i kopplet när vi är ute och går och idag när vi var ute och hundarna var lösa stack Cin iväg efter en hare. Då började Adam ropa på henne (ett av de få ord man hör att han säger, Cindy) tills hon kom och då gav han henne godis, haha! Lilla underbaringen!


En av favorit-sysslorna, städa toaletten(!)


En annan, göra grimaser.


Rockstar!


Adam och hans sysslingar Ella och Matilda. (I matchande tröjor som A's farmor har stickat.)



The greatest LOVE of all!